Akcija!

Citycoco VIII

1,411.00  1,167.00  + PDV
Elektromotor DC 1500W, bez četkica, integrisan
Max. obrtni mom. 95 Nm
Baterija Li, 60V, 20Ah, izmenljiva
Maksimalna brzina 45 km/h
Autonomija 70 km
Guma 225/50 R8
Kočnice hidraulične, disk
Amortizeri Prednji, Zadnji
Brisanje
Šifra proizvoda: N/A Kategorija:
Opis

Citycoco električni skuter, model VIII, sa EEC sertifikatom

Citycoco električni skuter, poznat i kao Mini Harley, projektovan je 3D tehnologijom, modernog je dizajna, atraktivnog izgleda i jedinstvenog stila. Minimalistička struktura i izvanredan kvalitet će Vas naterati da se zaljubite na prvi pogled i uživate u njemu svakog trenutka.

Mini električni Harley je opremljen Li baterijom koja je proizvedena u skladu sa UL standardom bezbednosti i CE standardom kvaliteta. Baterija je sigurna i pouzdana, ima tri puta duži životni vek od olovno-kiselih akumulatora i 2/3 manju težinu od njih. Bateriju karakteriše visok kapacitet, snaga napajanja koja omogujuće savladavanje velikih uspona i efektno ubrzanje. Proizvedena je u skladu sa konceptom „zelene energije“, bez zagađenja okoline u procesu proizvodnje, niti zagađuje okolinu prilikom upotrebe. Baterija se nalazi u samom težištu skutera, ispod sedišta, izvan uticaja vode na putu. Lako se montira i demontira radi punjenja, obezbeđena je ključem.

Elektro skutere Citycoco pogoni najsavremeniji elektromotor bez četkica, sa magnetima napravljenim od najkvalitetnijih materijala. Kućište je izrađeno od visoko kvalitetnog čelika legiranog silicijumom. Jakih je namotaja, preciznih ležajeva, minimalnog odstupanja električne ose, snažan, velike nosivosti i izdržljivosti.

Gume Citycoco električnog skutera su širine 225 mm, tubeless, i najčešće se koriste na ATV vozilima. Karakteriše ih vrlo kvalitetna struktura, duboka šara, i mekoća. Dizajn gume omogućuje izuzetno prianjanje za podlogu, vrhunsku stabilnost, umanjeno rastojanje kočenja, bezbednu i udobnu vožnju.

Konstrukcija rama mini električnog Harley-a, je projektovana 3D virtuenom tehnologijom. Proces izrade je zasnovan na automatskom savijanju i varenju najkvalitetnijeg čelika. Skuter je konstruisan tako da ima veliku gaznu površinu koja se ne kliza. Gazna površina je namenjena nogama vozača, što obezbeđuje bolju stabilnost i sigurniju vožnju.

Citycoco električni skuter ima kompaktne hidraulične disk kočnice. Kućište pumpe kočionog sistema je napravljeno od kovane legure aluminijuma, naprednom CNC tehnologijom. Kočenje je prilagodljivo uslovima na putu, sigurno i udobno.

Upravljač je čvrst, udoban, dizajniran ergonomski, i omogućuje lako upravljanje skuterom.

Karakteristike proizvoda
Dimenzije vozila

Dužina 1756 mm, Širina 700 mm, Visina 1200 mm

Međuos. rastojanje (mm)

1296

Broj sedišta

2, moguće uklanjanje drugog sedišta

Visina sedišta

Težina

59 kg

Dimenzije gume

225/55 R8

Max. brzina (Km/h)

45

Ograničenje brzine (Km/h)

25, 35

Menjač

automatik

Motor

1,5 KW, HUB, bez četkica

Max. obrtni moment (Nm)

95

Baterija

Li-ion, 60 V, 20 Ah, izmenjiva

Napon punjenja

AC 220-240V, 50 Hz

Autonomija (Km)

40 – 70

Maximalno opterećenje

180 kg

Max. ugao uspona ( ⁰ )

18

Kočnice

Hidraulične, Disk, EABS

Amortizeri prednji

hidraulični

Amortizeri zadnji

hidraulični, opruga

Boja blatobrana

Bela, Crna, Crvena, Narandžasta, Ljubičasta, Žuta, Plava, Svetlo plava, Pink, Tamno zelena, Zelena, Svetlo zelena, Šampanj, Braon