O Citycoco električnom skuteru

Problem

Obaveze koje nam nameće tempo rada i života ne možemo da uskladimo i obavimo u najkraćem mogućem roku. Kretanje od tačke A to tačke B najčešče nam je uslovljeno gužvama u saobraćaju i gradskom prevozu. Naše ulice su pretrpane vozilima koja zagađuju vazduh koji udišemo. Vozila emituju buku koja drastično umanjuje kvalitet našeg života, posebno u velikim centrima. Koliko puta smo izašli iz gradskog prevoza zbog nesnosne gužve? Razmišljamo o tome da prodamo automobil koji posedujemo jer nam je beskoristan. Ponekad nemamo dovoljno novca za gorivo, ili nas visina računa na benzinskoj stanici neprijatno iznenadi.

Citycoco moped kao rešenje

Analizirajući problem, uvideli smo da je jedino rešenje u ovakvoj situciji alternativa u vidu električnog vozila. S’toga smo se odlučili za Citycoco moped, skuter na električni pogon, koji napajanje crpi iz baterije. U ovom delu se nećemo osvrnuti na trenutnu popularnost Citycoco mopeda u svetu zbog atraktivnog izgleda, upravljivosti i bezbednosti. Nećemo razmatrati tehničke aspekte Citycoco mopeda, već samo njegovu praktičnost i koristi koje imamo od njega.

Maximalnom brzinom od 45 km/h i autonomijom do 70 km, Citycoco nam omogućava da se nesmetano krećemo gradom izbegavajući saobraćajne gužve. Pri tome, naši troškovi prevoza su zanemarljivi. Citycoco nam obezbeđuje da ne zavisimo od toga da li ćemo negde naći punjač ili ne. Napajanje baterije je veličine punjača prosečnog laptopa, i omogućava nam da ga ponesemo sa sobom. Bateriju (koja se skida) možemo puniti na bilo kojoj utičnici električne mreže. Na taj način smo u mogućnosti i da povećamo automoniju Citycoco skutera. Citycoco skuter emituje daleko manje (skoro nečujan) buke od uobičajenih vozila sa SUS motorom (oko 90 DbA), pa nikome ne smetamo. I najvažnije, Citycoco će nam pomoći da generacijama posle nas ostavimo čistiju i zdraviju životnu sredinu od one u kojoj živimo. Emisija štetnih gasova Citycoco skutera je 0!

Citycoco električni skuter je više nego kvalifikovano poslovno vozilo, i daleko iza sebe ostavlja svoju konkurenciju. Mogućnosti njegove primene su neiscrpne; pošte, kurirske službe, picerije i restorani ga mogu koristiti kao dostavno vozilo; tržni centri, hotelski i turistički kompleksi, sportski objekti i centri ga mogu koristiti kao vozilo za prevoz unutar samog kompleksa; agencije za iznajmijivanje vozila, javne garaže i tržni centri mogu iznajmljivati Citycoco bilo turistima bilo posetiocima itd.

Nadamo se da ćete uživati u vožnji Citycoco električnog skutera i koristima od njega bar onoliko koliko i mi.

Citycoco električni skuteri, Mini električni Harley, elektro skuteri Citycoco