Pogledajte…

Zašto na stuju?

Koliko puta ste kasnili na posao jer tokom jutarnjeg špica niste mogli da uđete u gradski prevoz? Koliko puta ste poželeli da prodate auto jer ste sate proveli u koloni?
Rešenje postoji! Rešenje je dvotočkaš na električni pogon!!!
Mnogi misle da su električni dvotočkaši samo “moderni”, međutim oni su se dokazali kao vrlo korisna i praktična vozila. Vrlo su jednostavni za upotrebu i održavanje, vrlo lako se kreću kroz saobraćajne gužve, drastično smanjuju vreme putovanja i čekanje, ostavljajući daleko iza sebe automobile (uključujući i električne) u prenatrpanim gradskim ulicama. Uticaj zamene malog broja automobila e-dvotočkašima je tako veliki jer se upotrebom dvotočkaša protok vozila zagušenim gradskim ulicama drastično uvećava. U prostor koji i najmanji automobil zauzima na kolovozu staju bar dva električna dvotočkaša koji se gradskim ulicama kreću mnogo agilnije od automobila. E-dvotočkaši nisu samo efikasniji, već su i zabavniji. Vozači koji svakodnevno putuju e-dvotočkašem tvrde da im vožnja donosi radost i predstavlja uživanje.
Zaboravićete na gužve u saobraćaju i gužve u gradskom prevozu i stićićete svuda i uvek na vreme! A sve to bez velikih troškova, vozićete se PO CENI OD 0,35 DIN/KM!
I najvažnije…bićete aktivni u očuvanju prirodne sredine, CO2 emisija Vašeg Citycoco mopeda je 0!!!